Ydwer’s avonturen met Kinetic Balance 

Ontmoet Ydwer, de avontuurlijke fotograaf die de wereld rondreist en onlangs zijn epische fotoboek “Unseen” heeft uitgebracht. Dit boek laat foto’s zien van kitesurfers op de meest adembenemende plekken ter wereld. Ydwer ziet ondanks grote uitdagingen, toch kansen waar anderen beperkingen zien. “Waar het voor anderen ophoudt, begint het voor mij,” zegt Ydwer vastberaden.

Na een surfongeluk in februari 2021 stond zijn wereld op zijn kop, maar dat weerhield hem er niet van zijn passies met nog meer enthousiasme na te jagen. “Dat is niet veranderd; ik zie mijn leven in een rolstoel als de grootste uitdaging tot nu toe.” Het buitenleven, de zee en sport zijn belangrijker dan ooit. Opgeven staat niet in zijn woordenboek. “Ik heb de drive om altijd door te gaan”, zegt Ydwer met een glimlach, “Opgeven is mijn slechtste skill.”

Omdat Ydwer positief in het leven staat, heeft hij het natuurlijke vermogen om anderen te motiveren door gewoon zichzelf te zijn. “Hoe mooi is dat?” zegt hij met een glimlach. Als Kinetic Balance-fan vertelt hij enthousiast hoe deze kleding zijn leven echt heeft veranderd. Vooral tijdens zijn handbikeavonturen en fotoshoots op het strand blijkt de trendy en comfortabele outdoor kleding een gamechanger te zijn.

Voor iemand die vaak in verschillende weersomstandigheden erop uit trekt, is duurzaamheid en functionaliteit in rolstoelkleding essentieel. Het zorgt ervoor dat hij warm, stijlvol en comfortabel blijft, aangepast aan de unieke uitdagingen van zijn levensstijl. De aanpasbare stijl van Kinetic Balance sluit perfect aan bij Ydwer’s actieve levensstijl, waarbij functionaliteit hand in hand gaat met mode. De kleding voldoet aan zijn specifieke behoeften, biedt een comfortabele pasvorm en behoudt een moderne uitstraling.

Zijn favoriet? De Kinetic Balance Slim Fit jeans met magnetische sluiting! Volgens Ydwer een onmisbaar item in zijn garderobe.