Over ons

Kinetic Balance en de mensen die er werken zijn net zo divers als onze klanten. Wat ons verbindt, is onze drang naar avontuur en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Mensen en hun verhalen inspireren ons.

Met onze producten willen we een positief verschil maken, wij willen onze klanten inspireren om hetzelfde te doen. Het is onze ambitie om het belangrijkste merk in de wereld van kleding voor rolstoelgebruikers te worden. Wij ontwerpen alle producten op een revolutionaire manier.

Alle individuen die impact en een positief verschil willen maken en daarbij anderen inspireren, willen wij graag uitnodigen om mee te gaan op onze reis. We gaan de volgende 30 jaar van de geschiedenis schrijven.

Onze kernwaarde is kwaliteit, we worden gedreven door vooruitstrevende ontwerpen. We produceren kleding voor zittende mensen: we blinken uit in comfort, pasvorm, kwaliteit en uitstraling. Onze ambitie is om de wereld van kleding voor de zittende mens te veranderen.

Het merk Kinetic Balance is vernoemd naar de ‘Crowned Eagle’ (Stephanoaetus coronatus), de krachtigste adelaar op onze planeet. Intelligent, onafhankelijk en met veel temperament. Hij is zeer rusteloos, zijn strategie om te jagen vereist echter veel geduld.

People Stare make It Worth It
#peoplestaremakeitworthit