Rolstoelskate-evenement in Berlijn: het belang van comfortabele rolstoelkleding

Afgelopen weekend, op 21 en 22 oktober, organiseerde WCMX Germany een rolstoelskatewedstrijd in Skatehalle Berlijn. Kinetic Balance was een van de belangrijkste sponsors van dit fantastische evenement. Alle deelnemers ontvingen een geweldige Kinetic Balance goodiebag, en de top 3 winnaars werden beloond met een Commuter Backpack en een waardecheque waarmee ze gratis konden winkelen in onze online webshop. We zijn ontzettend trots op de deelnemers en we zijn blij dat we deel konden uitmaken van dit prachtige evenement.

De rol van comfortabele rolstoelkleding

Onze rolstoel jeans zijn een gamechanger voor gebruikers die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame jeans. Wij combineren mode met functionaliteit, waardoor individuen hun persoonlijke stijl kunnen uiten. Bij Kinetic Balance begrijpen we het belang van comfortabele rolstoelkleding. Onze jeans zijn ontworpen om rolstoelgebruikers de vrijheid te geven om te bewegen. 

• Vrijheid van beweging: traditionele kleding kan de mobiliteit beperken en de prestaties beïnvloeden. Kwalitatieve rolstoel jeans, ontworpen met rekbare en duurzame materialen, bieden ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. 

• Duurzaamheid: skaten in een rolstoel kan uitdagend zijn. Van glijden op hellingen tot bijzondere trucs, kleding moet zware activiteiten kunnen doorstaan. Duurzame Kinetic Balance rolstoel jeans kunnen de eisen van deze sport aan. 

• Comfort: comfort is essentieel, niet alleen voor prestaties, maar ook voor plezier. Onze jeans zijn gemaakt met het comfort van de drager in gedachten, zodat lange uren in je rolstoel aangenaam zijn.

Waarom kiezen voor rolstoel jeans

Onze jeans zijn een gamechanger voor atleten die op zoek is naar comfortabele, stijlvolle aangepaste kleding. Mode en functionaliteit wordt gecombineerd, waardoor individuen hun persoonlijke stijl kunnen uiten. Bij Kinetic Balance begrijpen we het belang van comfortabele kleding voor rolstoelgebruikers.